Vakantieopvang bij Dieris

Vakantieopvang bij Dieris

Wanneer u op vakantie gaat en een ander tijdens uw afwezigheid op uw huisdier(en) past, wilt u natuurlijk wel dat er goed voor uw dier(en) wordt gezorgd. Dieris biedt het hele jaar door vakantieopvang voor kleine huisdieren. Voornamelijk zijn dit konijnen en andere knaagdieren, maar wij bieden ook onderdak aan bijvoorbeeld vogels en reptielen. 

Al onze medewerkers zijn gediplomeerd dierenverzorger dus u dier is in goede handen. Knaagdieren,konijnen en reptielen plaatsen wij zoveel mogelijk in ons ruime en rustige magazijn. Kromsnavels en andere dieren die constante aandacht en drukte prefereren krijgen een plek in onze belevingshoek op de winkelvloer.

Om ervoor te zorgen dat uw huisdier bij ons een zo onbezorgd mogelijk verblijf geniet, en wij willen voorkomen dat u na een uitgeruste vakantie voor onverwachte verrassingen komt te staan, hebben wij een aantal huisregels. zodat u precies weet wat u en uw huisdier van Dieris kunt verwachten en wat wij van u verwachten.

Huisregels

- Uw huisdier wordt tijdens zijn verblijf volledig verzorgt (voer, bodembedekking, water e.d. is bij de totaalprijs inbegrepen)
- Dit geld ook voor reptielen, waarbij we wel graag vooraf het voerschema krijgen zodat het voer aanwezig is op het moment van logeren.
- Bij konijnen en cavia`s adviseren wij het eigen voer (voldoende) mee te geven om darmklachten te voorkomen indien zij geen supreme science selective eten.
- Lekkere tussendoortjes, zoals groenvoer, snacks e.d., zijn ook inbegrepen, maar worden alleen in overleg gegeven.
- Als uw huisdier speciale voeding nodig heeft, dat bijvoorbeeld is voorgeschreven door uw dierenarts, dan dient u dit zelf met uw huisdier af te geven, en in een dusdanige hoeveelheid dat deze volstaat voor de gehele duur van het verblijf.
- Wij gaan ervan uit dat uw dier(en) in hun eigen verblijf komen logeren. Als het verblijf te groot is om te verplaatsen zijn er enkele hokken/terraria aanwezig, reserveer deze tijdig (vol = vol).
- De dieren dienen vrij te zijn van ongedierte, zoals vlooien, luizen, mijt, teken, etc.
- Inenting tegen Myxemathose,VHD, RHD 1 en 2 bij konijnen is bij ons niet verplicht, maar wordt wel sterk aangeraden. Wij vinden dit uw eigen keuze waarbij u de risico`s heeft afgewogen. De verantwoording van risico op eventuele besmetting ligt dan ook compleet bij u als eigenaar.
- Het is bij ons mogelijk om huisdieren met medicatie te laten logeren, afhankelijk van de intensiviteit van de extra zorg gelden er aangepaste tarieven neem hiervoor contact met ons op. Uiteraard moet er dan voldoende medicatie en een duidelijk voorschrift meegebracht worden.
- Mocht het onverhoopt voorkomen dat  de hulp van een dierenarts moet worden ingeschakeld, dan zijn deze kosten voor uw eigen rekening. Er wordt ten alle tijden gebruik gemaakt van onze dierenarts. Mocht u een behandeling door uw eigen dierenarts preveren, dan is dat alleen mogelijk mits deze in Castricum is gevestigd.
- Dieris is ten alle tijden NIET aansprakelijk voor het eventuele onverwachtse overlijden van uw huisdier. De kans hierop is namelijk niet te voorzien.
- Indien er niet aan de voornoemde huisregels kan worden voldaan, dan behoudt Dieris zich het recht voor om uw huisdier te weigeren voor opvang.
- In het geval dat uw huisdier komt logeren dan dient u vóór ingang van de opvang het bijgesloten ‘Vakantieopvang Overeenkomst’ te ondertekenen, als blijk dat u bekend bent én akkoord gaat met de huisregels en tarieven van Dieris.
- Bij annulering van de gereserveerde vakantieopvang binnen een week voor aanvang worden er 25% van de totale kosten in rekening gebracht.

Tarieven

Konijn: €3,00 p/dag (2 konijnen in hetzelfde hok: €3.50 p/dag)

Cavia: €2.50 p/dag (2 Cavia's in hetzelfde hok: €3.00 p/dag)

Rat: €2.00 p/dag (2 ratten in hetzelfde hok: €2.50 p/dag)

Hamster: €1.75 p/dag

Parkiet / Kanarie: €1.50 p/dag (2 vogels in hetzelfde hok: €2.00 p/dag)

Grote parkietachtigen: €2.00 p/dag (2 vogels in hetzelfde hok: €2.50 p/dag)

Papegaaien: €3.00 p/dag (2 vogels in hetzelfde hok: €4.00 p/dag)

Hagedis klein: €2.00 p/dag (elke extra hagedis in hetzelfde hok: +€0.50 p/dag)

Hagedis groot: €3.00 p/dag (elke extra hagedis in hetzelfde hok: +€0.75 p/dag)

Slang: €3.00 p/dag

Schildpad: €2.00 p/dag (elke extra schildpad in hetzelfde hok: +€0.50)

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Yellow Blue Green Orange Pink Red

Body

Text Color
Background Image
Note: The home page is overrided by Main-Home Layout so the changing layout will not applied for this page.
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction