Over ons

Dieris is een dierenwinkel met een missie. Op het gebied van dieren is namelijk veel, heel erg veel. Wij doen onze uiterste best om u te helpen. Dit doen we door heel bewust na te denken over ons assortiment. Hierdoor kunnen wij u de producten goed uitleggen en adviseren , waardoor u de beste keuze maakt.

Ons team is hoog opgeleid en we blijven doorleren. Waardoor u gegarandeerd bent van een passend advies voor uw huisdier en wat voldoet aan uw wensen.

Omdat een dierenwinkel niet zonder dieren kan hebben wij ook hierin een keus gemaakt. Verkoopdieren vindt u weinig bij ons. Drukker is het met onze vaste winkeldieren. Zodat u kunt genieten van een heerlijke kroel van een konijn, of kijken naar een aquarium, zonder er zelf wat voor te hoeven doen.

Daarbij willen wij graag laten zien hoe dieren gehouden kunnen worden, en waar zij blij van worden. Onze dieren zijn bewust uitgekozen winkeldieren, niet te koop, maar aaien stellen zij zeer op prijs. Komt u eens langs bij ons, om te zien hoe de winkel er uit ziet, ons vragen te stellen of gewoon even dieren kijken.

Mechteld - Op 1 januari 2010 heeft Mechteld de winkel overgenomen, na jaren in de winkel gewerkt te hebben. Hiermee begon ze op haar 15e al, wel in een andere dierenwinkel. Als bijbaantje, daarnaast deed ze een studie economie. Naast de winkel werkt Mechteld als economie docent op een middelbare school.

Werkdagen: dinsdag, woensdagmiddag, vrijdagochtend en zaterdag.

 

 

 

 

Laura - Na een aantal, van beide kanten goed bevallen, stages is Laura het Dieris team komen versterken. Haar studie dierverzorging heeft zij inmiddels afgerond en werkt vijf dagen in de winkel. Naast de winkel besteedt Laura veel tijd aan haar hobby als trimster, voor haar eigen salon.

Werkdagen: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ilse - Sinds augustus 2015 is zij ons team komen versterken, na jaren in een andere dierenspeciaalzaak keten actief te zijn geweest. Ilse is 3,5 dag bij in onze winkel te vinden met als vaste vrije dag de maandag. Als ze niet bij ons aan het werk is, is zij bezig met haar studie ‘alternatief diergenezer’, of haar passie; haar honden.

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Yellow Blue Green Orange Pink Red

Body

Text Color
Background Image
Note: The home page is overrided by Main-Home Layout so the changing layout will not applied for this page.
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction