De winkel

Dieris is een dierenwinkel met een missie. Op het gebied van dieren is namelijk veel, heel erg veel. Wij doen onze uiterste best om u te helpen. Dit doen we door heel bewust na te denken over ons assortiment. Hierdoor kunnen wij u de producten goed uitleggen en adviseren , waardoor u de beste keuze maakt.

Ons team is hoog opgeleid en we blijven doorleren. Waardoor u gegarandeerd bent van een passend advies voor uw huisdier en wat voldoet aan uw wensen.

Omdat een dierenwinkel niet zonder dieren kan hebben wij ook hierin een keus gemaakt. Verkoopdieren vindt u weinig bij ons. Drukker is het met onze vaste winkeldieren. Zodat u kunt genieten van een heerlijke kroel van een konijn, of kijken naar een aquarium, zonder er zelf wat voor te hoeven doen.

Daarbij willen wij graag laten zien hoe dieren gehouden kunnen worden, en waar zij blij van worden. Onze dieren zijn bewust uitgekozen winkeldieren, niet te koop, maar aaien stellen zij zeer op prijs. Komt u eens langs bij ons, om te zien hoe de winkel er uit ziet, ons vragen te stellen of gewoon even dieren kijken. 

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Yellow Blue Green Orange Pink Red

Body

Text Color
Background Image
Note: The home page is overrided by Main-Home Layout so the changing layout will not applied for this page.
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction